Op Je Gezondheid

Sven Schuster 11 maart – 16:00 uur
2 maart 2018
5 redenen om iedere dag groene thee te drinken.
21 maart 2018

een goed begin is het halve werk

“De morgenstond heeft goud in de mond” luidt het gezegde. En wat je doet in de ochtend na het wakker worden is belangrijk omdat het bepaalt hoe de rest van je dag gaat verlopen. Voordat je aan je drukke dag begint een momentje voor jezelf. Neem een paar minuutjes voor je gezondheid om dit makkelijke, goedkope en gezonde drankje voor jezelf te maken.

Wat je nodig hebt is een groot glas, een citroen en een citruspers.

Pers na het opstaan een citroen uit in een groot glas met warm water en drink het op. Zo geef je je lichaam en spijsverteringsorganen een kickstart. De vitamine C zorgt voor een ondersteuning van je immuunsysteem. Citroen is rijk aan pectine vezels, welke er voor zorgen dat je lekkere trek minder wordt. Ideaal dus om af te vallen en op gewicht te blijven. Het warme water zorgt er voor dat je spijsvertering op gang komt, zodat het lichaam zich beter kan ontdoen van afvalstoffen. Als de spijsvertering optimaal werkt dan draagt dit tenslotte bij aan een mooie huid.

De celebrity dokters zoals de wereldberoemde Dr. Oz adviseren om dit kleine ritueel iedere ochtend na het opstaan en iedere avond voor het slapen gaan te herhalen. Zo begin je en eindig je jouw dag met een krachtige detox welke jou zal doen stralen.

Op je gezondheid!